Producător: Oki
Model: C310Y
Disponibilitate: În stoc
52,00 Lei
Fără TVA: 43,70 Lei

Cartus compatibil OKI C310Y pentru OKI C310, 330, 510, 530, 534

Daca sunteti in  cautarea unui toner compatibil  pentru a inlocui cartusul din imprimanta , acest cartus reprezinta solutia ideala  avand un raport calitate-pret excelent.In plus acest cartus garanteaza si un numar de pagini cel putin la fel de mare ca  si cartusul original.Toate acestea fac din aceste cartus alegerea ideala atunci cand doriti sa faceti economie dar sa pastrati  si calitatea listarii .Capacitatea tonerului compatibil OKI C310Y.

Acesta este un cartus de schimb cu o capacitate de pana la 2.000 pagini A4 listate cu 5%  acoperire(ce inseamna 5% acoperire).

Calitatea tonerului OKI C310BY.

Tonerul compatibil OKI C310Y este capabil sa ofere o calitate foarte buna la printare  la un pret mic in comparatie cu cartusul original.

Acest cartus este nou,  100% echivalent cu cartusul original si face parte dintr-o gama de cartuse  compatibile cu un pret scazut dar fara a compromite calitatea. Aceste cartuse compatibile  nu au un brand anume ca si cartusele premium sau cele originale.Fata de cartusele compatibile Premium (SKY) care sunt testate individual,  cartusele din gama ECO cu indicativul “ddr_” in fata codului de produs, sunt testate de producator prin extragerea aleatorie a unor mostre din lotul de produse.

Tonerul  este conform normelor ISO 9001 si ISO 14001 care respecta mediul fara a polua.

Compatibilitate
Cartus Compatibil
Culoare
Yellow
Tehnologie
Laser

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Etichete: cartus compatibil oki c310y, c310y, oki, cartus laser